06 - 266 88 409

Over mij

Mijn naam is Karin Versteegh en ja, ik ben jouw 'spin in het web' op het gebied van communicatie. Ik voel me dan ook als een vis in het water als traffic manager, projectmanager en redactiecoördinator. Ik stuur teams van creatieve professionals aan, waaronder vormgevers, tekstschrijvers, redacteuren, fotografen, illustrators, marketeers en webbouwers. In de afgelopen jaren heb ik honderden websites, boeken, (online)magazines en brochures geproduceerd.

Mijn netwerk is groot. Ik kan me dan ook geen vraag voorstellen waar ik niet een geschikte professional voor kan vinden. Groot voordeel is dat ik niet een vast team heb, maar opdrachten uitvoer met de vormgever, marketeer en tekstschrijver die het best bij jou en je doelgroep past. Daardoor krijg je veel sneller een resultaat waarmee je meer dan goed voor de dag kunt komen.

Naast 'spin in het web' ben ik ook een creatieve professional. Ik heb het Grafisch Lyceum afgerond en heb veel ervaringmet het begeleiden van grafische producties. En tot op de dag van vandaag ben ik actief als portretfotograaf. Na de Fotoacademie heb ik heel veel zelf gefotografeerd, maar ook een groot netwerk aan fotograferen opgebouwd. Ik vind dus altijd de juiste fotograaf bij het juiste project. Foto's van mij kun je zien op karinversteeghfotografie.nl

Veel van mijn klanten vinden het prettig dat ze maar één contactpersoon hebben, dus dat ze niet zelf nog allerlei communicatieprofessionals moeten regelen. Als jij dat ook fijn vindt en houdt van een no-nonsense aanpak, maak ik graag kennis met je. Zoals ook elders op mijn website staat, help ik je graag van a t/m het gewenste resultaat. Op tijd en binnen het budget.

Home > Over mij